arrow_drop_up arrow_drop_down

Artel, Italfuoco, Punto Fuoco en Fire Plus

Anselmo Cola heeft Respect voor het Milieu

Logo anselmo cola pelletkachel
Anselmo Cola Medea

Artel, Italfuoco, Punto Fuoco en Fire Plus

Door innovatieve pelletkachel technieken heeft u ten alle tijden een optimaal verbrandingsproces. Het gevolg is dat er minimale hoeveelheden fijn stof en CO2 worden geproduceerd tegen maximale pelletkachel warmte. 


De Artel pelletkachel is een design pelletkachel gemaakt in Italië. Met zijn strakke lijnenspel en karakteristieke modellen is te zien, horen en voelen dat de Artel pelletkachels zijn ontworpen door mensen met passie voor pellets.

Waarom Artel, Italfuoco, Punto Fuoco en Fire Plus?

Artel is op het moment de snelst groeiende fabrikant van pelletkachels. In het jaar 2014 is de Artel productie met bijna 30% toegenomen. Hiermee is Artel de snelst groeiende producent in de wereld. Dit is natuurlijk niet voor niets. Omdat de Artel kachel prijzen kwaliteit verhouding zeer hoog zijn, ontdekken veel mensen dat en scherp geprijsde pellet kachel dezelfde prestaties levert als een veel duurdere merken. Waarom een dief zijn van je eigen portemonnee zijn als dat absoluut niet hoeft. Artel kachel prijzen liggen zeer scherp en je krijgt veel warmte tegen een goedkope prijs.