arrow_drop_up arrow_drop_down

Houtkachel

Een houtkachel voor in de tuin of woning

Houtkachel-Kratki-Koza-K7-woonkamer

Kratki Koza  - Vrijstaande houtkachels -

Een houtkachel geeft net even dat extra sfeer aan je huiskamer of veranda dan een kaarsje. Een romantisch vuurtje samen met je vriendinnen, vrienden en kennisen is altijd gezellig. De vrijstaande modellen van Kratki Koza houtkachels bieden de mogelijkheid om overal in de huiskamer te plaatsen waar een afvoer kan worden gemaakt. 

De houtkachels staan gewoon op de grond en worden dus niet ingebouwd. Je krijgt van deze Kratki Koza houtkachels van alle kanten de warmte geleverd dus rondom is het lekker warm. Lekker binnen of buiten genieten bij de houtkachel. Wie wil dat nou niet?

Houtkachel-Kratki-Koza-K7

Houtkachel in de tuin of op het terras

De Kratki Koza houtkachels zijn uiterst geschikt om te gebruiken in de tuin, op het terras of onder de veranda. Zeker de Kratki Koza K7 weegt iets meer dan 70kg dus is makkelijk te verplaatsen en zo in de garage of schuur te zetten als de gezellige avond geweest is. De volgende keer is de houtkachel zo weer geplaatst en klaar voor gebruik.

Houtkachel-Kratki-Koza-K9

Houtkachel voor in de kamer

De houtkachels van Kratki Koza zijn gemaakt om in de woonkamer te plaatsen en de hele ruimte heerlijk warm te stoken. Er zijn verschillende zeer betaalbare modellen zodat er voor een ieder wel een houtkachel tussen zit. Om een kleine of grote ruimte te verwarmen zijn er houtkachels in verschillende vermogens. Kies je houtkachel niet te groot want dan wordt het snel veel te warm.

Houtkachel Kratki Koza 10

Houtkachel om op te koken

Op de Kratki Koza 10 kan je zelfs koken. Door de ringen van de bovenzijde te verwijderen kan je gebruik maken van de directe warmte van de houtkachel. De woonkamer wordt natuurlijk ook gezellig warm gemaakt.

Maak je keuze uit de Houtkachels van Kratki Koza

Houtkachel 

Kratki Koza K6

€ 649,-

Houtkachel

Kratki Koza K7

€ 439,-

Houtkachel

Kratki Koza K8

€ 759,-

Houtkachel

Kratki Koza K9

€ 799,-

Houtkachel

Kratki Koza K10

€ 649,-