arrow_drop_up arrow_drop_down

Medical Air Pro

Zuivert de lucht van Covid virus

Medical Air Pro

Medical Air Pro 

We doen allemaal ons best om gezond te leven. Sporten, eten noemt u het maar op. Maar heeft u wel eens nagedacht over het binnenklimaat in uw woning? Op de televisie heeft u misschien al gezien dat de buitenlucht vaak de oorzaak is van diverse aandoeningen. Rond  Corus, Hoogovens, en andere industrieën worden veel onverklaarbare aandoeningen gemeld. 


Zo ook met het Corona virus. De verspreiding vindt het meeste plaats in kleine ruimten zoals de woonkamer of klein kantoor. Door gebruik te maken van de Medical Air Pro wordt de lucht gezuiverd van fijnstof, pollen, chemische stoffen en virussen uit de aanwezige lucht.


Toepassing:

De Medical Air Pro wordt toegepast in de medische wereld. Onder andere in ziekenhuizen en bij tandartsen. De schadelijk deeltjes worden uit de lucht gezuiverd. Maar denk ook aan de massage-chiropractor- en fysio praktijk. Wat dacht u van de verzorgingshuizen? De lucht wordt daar niet tot nauwelijks schoon gehouden. Hoe mooi is het om een klant te laten weten dat je er alles aan doet om een klant/patiënt in een zo schoon mogelijke omgeving te ontvangen?

Bij u in de woning kan de Medical Air Pro bijdragen aan een schone lucht omgeving.

Voor €2599,- beschikt u al over zuivere binnenlucht.

Voor- en nadelen Medical Air Pro:

 • Haalt fijnstof uit de lucht
 • Filtert chemische stoffen uit de lucht
 • Filtert COVID uit de lucht
 • Astma de baas
 1. Jammer dat het nodig is

Medical Air Pro geeft zuivere lucht

Deze machine is speciaal ontwikkelt voor medische toepassingen in ziekenhuizen en tandarts praktijken. De in de lucht aanwezige fijnstof deeltje, chemische stoffen, virussen en bacteriën worden op een zeer efficiënte wijze uit de lucht gefilterd.

Virussen en bacteriën

Virussen zoals COVID verspreiden zich door aan atmosferische deeltje te hechten. Dit kunnen kleine deeltje zijn in vast- of vloeibare vorm. Zodra een virus zich heeft gehecht aan een atmosferisch deeltje dan kan deze uren, dagen en soms zelfs weken verspreidt worden over redelijke afstanden. Om besmetting te voorkomen is het zaak dergelijke virussen uit de lucht te filteren. De Medical AirPro filtert virussen en bacteriën met een efficiëntie van 99.96% uit de lucht.

Fijnstof deeltjes

Het wordt steeds meer duidelijk dat door industrialisatie, vracht- en luchtverkeer de lucht steeds meer vervuilt raakt met fijnstof. Maar er wordt ook veel fijnstof geproduceerd binnenshuis. Je moet dan denken aan koken of het branden van kaarsen of wierook. Ook wordt het steeds duidelijker dat fijnstof in relatie gebracht kan worden met long en lucht weg infecties of zelfs met bepaalde ziektes. De Medical Air Pro filtert fijnstof deeltje met een grote van PM2.5-PM10 met een efficiëntie van 99.98% uit de lucht.

Formaldehyde

Is een giftige stof welke veelvuldig vrijkomt uit alledaagse dingen om ons heen. Je moet dan denken aan spaanplaat, mdf, isolatie, textiel etc. Bij veelvuldige- en hoge concentratie formaldehyde kan er astma ontwikkeld worden. De Medical Air Pro filtert formaldehyde met efficiëntie van 94% uit de lucht.

Ozon

Ozon is overal aanwezig en bij normale concentraties niet gevaarlijk voor de mens. Maar als de concentraties toenemen boven de 0.1 ppm dan is ozon giftig. Ozon wordt gebruikt in deodorant, bacteriocide en water sterilisatie toestellen. De Medical Air Pro brengt het ozon percentage terug naar 0.012 ppm.

Medical Air Pro Filter cassettes

Specificaties van de Medical Air Pro

Specificaties

 • Eenvoudig in gebruik
 • Filtert COVID uit de lucht
 • Stroom:    230 Volt / 80Watt / 0.36 Amp
 • Voordelen: Gezond binnenhuis klimaat
 • Toepasbaar:  Woonkamer, kantoor of medische praktijk
 • Uitvoering:    Medische toepassingen
 • Afmeting:    35x35x67 cm
 • Geluidsniveau:    <55
 • Capaciteit:    30-50m² (gemiddelde hoogte van 250-260m)
 • Gewicht:    25 kg
 • Garantie:    2 jaar

Prijs €2599,-

Medical Air Pro details

Aerosolen, virussen en stofdeeltjes verspreiden zich ongemerkt door de binnenlucht. Onder andere fijnstof is een onderschat probleem in de binnenruimtes. Met het oog op de actualiteit maakt BlueSolid de Medical Air PRO voor een breder publiek beschikbaar. Dit apparaat haalt aerosolen, virussen en fijnstof uit de lucht. Zo voorkom je een vervuilende en ziekmakende luchtkwaliteit.


Afrekenen met aerosolen

Aerosolen zweven door de lucht. Het zijn kleine stof-/vloeistofdeeltjes. Samen met schadelijke gassen vormen aerosolen luchtvervuiling. Die samenstelling wordt dan fijnstof genoemd, aldus het KNMI. Daarnaast kunnen aerosolen virussen verspreiden. Volgens 239 wetenschappers uit 32 landen verspreidt bijvoorbeeld het coronavirus zich via aerosolen, zo meldt Het Parool. De Medical Air PRO rekent af met aerosolen, virussen en fijnstof in de lucht. Een geruststellend idee voor risicogroepen.


Medical Air PRO: ziekten bestrijden

Het Algemeen Dagblad schrijft dat (volgens kenners) “het Nederlandse Bouwbesluit niet voldoet aan de standaarden die nodig zijn om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, mochten aerosolen daarbij inderdaad een rol spelen”.


Binnenmilieu-expert Francesco Franchimon zegt in de krant dat de normen in het Bouwbesluit minimumeisen zijn, waarin geen rekening is gehouden met infectieziekten. “Je hebt echt meer verse lucht in binnenruimtes nodig.”


Hoogleraar indoor environment aan de TU Delft Philo Bluyssen beaamt dat. “De voorschriften in het Bouwbesluit zijn niet gericht op gezondheid, het voldoet niet.” De Medical Air PRO zorgt voor gezonde binnenlucht.


Onderzoek: Nederlanders onwetend over blootstelling aan fijnstof in huis

 • Uit onderzoek van TNO blijkt dat 90% van de blootstelling aan ulrafijnstof binnen plaatsvindt. In meerdere gevallen is de afzuigcapaciteit niet toereikend om al het fijnstof af te vangen. Wederom voldoet de bouwregelgeving niet. Daardoor wordt je achter het fornuis onbewust blootgesteld aan fijnstof, nog meer dan langs de snelweg (NOS). De Medical Air PRO verwijdert fijnstofdeeltjes.
 • Volgens de Bouwwereld worden de gezondheidsrisico’s van vervuilde binnenlucht zwaar onderschat: meer dan driekwart (77%) van de Nederlanders weet niet dat binnenlucht veel meer vervuild kan zijn dan buitenlucht.
 • Binnenlucht kan zelfs wel tot vijf keer meer vervuild zijn (Velux), met als gevolg gezondheidsklachten als jeukende ogen, hoofdpijn en astma of allergieën. Zelfs slaapstoornissen kunnen voortkomen uit een vervuilde binnenlucht. De Medical Air PRO grijpt in. Dit apparaat creëert een excellente binnenlucht.

Formaldehyde tegenhouden

De Medical Air PRO haalt ook nog eens Formaldehyde uit de lucht. Dit zit bijvoorbeeld in kleding, tapijten, gordijnen en spaanplaten. Formaldehyde wordt vooral opgenomen in het lichaam door inademing van de damp. Een voor de gezondheid schadelijke concentratie in de lucht kan door verdamping van deze stof bij 20 graden Celsius vrij snel bereikt worden, aldus Gasmeting. Mogelijk gevolg: lichamelijke irritaties, waaronder ontstekingen, eczeemachtige aandoeningen en schade aan de luchtwegen.


Medical Air PRO nu bestellen 

Deze medische toepassing is in eerste instantie speciaal ontwikkelt voor ziekenhuizen, kantooromgevingen, astmapatiënten en alle mensen thuis die tot risicogroepen behoren. Omdat onderzoeken uitwijzen dat binnenlucht vaker en erger vervuild is, de bouwregelgeving niet voldoet én veel Nederlanders onwetend zijn over de gevolgen, wordt het apparaat voor iedereen aangeboden. Dit kan gevolgen hebben voor de levertijd (normaliter 5 tot 10 dagen) door wachtlijstvorming bij voorraadtekorten. In dat geval krijgen risicogroepen voorrang bij bestellingen. Bestel nu de Medical Air PRO als je zeker wilt zijn van een gezonde binnenlucht in huis zonder schadelijke (vloei)stoffen.

Jij wilt toch ook een schoon binnenklimaat?

Bestel dan vandaag nog jou Medical Air Pro

Voor € 2599,- incl verzendkosten.

Maurice de Hond: ‘Ze zitten er gewoon naast, dat heb ik aangetoond’


HET CORONA-EVANGELIE  | Opiniepeiler Maurice de Hond (72) is uitgegroeid tot de held van alle Nederlanders die af willen van de 1,5 meter. Maar de gevestigde orde negeert hem, en dat steekt. ,,Ik onderbouw mijn stukken beter dan bijna iedereen die op tv komt.‘’

Bekijk de video 

Video>>

(Bron AD)