arrow_drop_up arrow_drop_down
Pelletkachelwarmte.nl Noord-Holland Sfeerimpressie

Pelletkachel warmte.nl

Onze missie: Energiezuinig verwarmen met een pelletkachel

Onze missie

Pelletkachelwarmte bestaat al sinds de begindagen van de pelletkachel in Nederland. In de jaren voordat wij met Pelletkachelwarmte startte verwarmde wij onze woning met een houtkachel. 

Brandhout verzamelen was geen probleem. Door mijn baan bij de vrijwillige Brandweer konden wij altijd over voldoende hout beschikken. Per jaar stookte wij zo'n 10m3 hout weg. Je begrijpt wel dat het elk jaar een flinke klus was om al dat hout te zagen en te kloven. 

Niet te spreken over de opslag van al dat hout. Door tijdelijke rugklachten zijn we op zoek gegaan naar een alternatief voor het hout stoken. Ik kwam bij Johan Rispens terecht die importeur van Artel pelletkachels is. 

Ik was direct verkocht. Het gemak van het stoken, de techniek en de regelbare warmte waren voor ons voldoende om over te gaan op het verwarmen met een pelletkachel. De pelletkachel had mij zo in zijn greep dat wij dealer van Artel zijn geworden. Als snel kwamen daar Piazzetta, Superior, Ravelli, Duroflame, Artel en Castelmonte pelletkachels bij. (Onze merken komen uitsluitend uit Italië of Nederland (Duroflame) waar de meeste de meeste kachels worden geproduceerd). Door scholing in de fabrieken en door het landelijke netwerk van dealers is onze positie in Nederland zeer sterk.

Ons team

Pelletkachelwarmte Rob en Annemiek

Rob & Annemiek

Directie 

Pelletkachelwarmte Charlotte

Charlotte

Sales, marketing

Onze diensten

Piazzetta Pelletkachels  alle modellen bekijken

Pelletkachels

Pelletkachelinformatie Technische informatie Pelletkachelwarmte Noord-Holland

Technische info

Pellets bestellen Pelletkachelwarmte Noord-Holland

Pellets bestellen

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Lekker warm

Mijn derde jaar met de pelletkachel. Ik heb er zoveel plezier en genot van dat is in woorden niet te beschrijven. De kachel geeft heerlijke warmte en weinig rotzooi. Een ideale oplossing om het huis te verwarmen. Rob heeft hem keurig geinstaleerd en is daarna nog behulpzaam om samen dingen op te lossen. Want ja even wennen is het zeker met al die parameters er op. Hoe meer je dingen kunt instellen hoe meer mogelijkheden er zijn. Maar vragen kan altijd, en dan is er ook hulp. Rob is zeker een aanrader ook voor het onderhoud van je kachel. 

Jolien

 • DHZ montage

  Wij hebben de kachel zelf gemonteerd. Goede begeleiding en instructies gehad. Rob heeft de kachel ingesteld en nu kunnen wij lekker genieten van de warmte. Groetjes Jan en Ina.

  Jan en Ina.

 • Besparing

  Hoe hebben wij zolang zonder kunnen doen. Het eerste jaar kregen wij al € 674,- terug van het energiebedrijf.

  Fred