Pelletkachelwarmte.nl maakt gebruik van cookies
Meer informatie

Kan je wel wat hulp gebruiken?

Dan hebben wij voor jou 10 tips voor je die je helpen de juiste pelletkachel te kiezen. Voorkom dat je straks de zoveelste bent die een verkeerde pelletkachel heeft gekocht. De tips zijn al 1600+ keer gedownload

Page content

Pelletkachels

Pelletkachels verbranden pellets.

PelletkachelsGoeie pellets worden gemaakt van schone houtrestanten. Dus niet van palets. Die worden gebruikt voor transport van stukgoed. Het houtrestant wordt gemalen en tot staafjes van 6mm doorsnede geperst. Met de pellets vult u het reservoir van de pelletkachel en de kachel zorgt voor de rest. De ontsteking gaat geheel automatisch. U hoeft dus geen kranten of aanmaakblokjes te gebruiken.

Pelletkachels in Nederland

Pelletkachels worden in de landen om ons heen al veel langer toegepast. De laatste jaren nemen de pelletkachels in Nederland ook hun plek in. De pelletkachels worden zeer gewaardeerd om hun sfeer en warmte en niet te vergeten de hoge besparing die u kunt behalen op uw stookkosten die kunnen oplopen tot wel 40-50% op uw energierekening.

Pelletkachels in soorten en maten

Pelletkachels zijn er in verschillende soorten en maten. Hoe weet u nou welke pellekachels ervoor u geschikt zijn? Allereerst is van belang de grote van de ruimte te meten. Als u 1kw per 10m2 of 1kw per 25m3 hanteert zult u al snel de hoeveelheid kilowatt van uw pelletkachel bepaald hebben.

Als dat bekent is kunt u uw keuze uit de verschillende modellen en uitvoeringen maken. De pelletkachels zijn er in verschillende kleuren en afwerkingen. Kiest u voor een staal afwerking of voor een bekleding met keramische panelen? Keramische panelen reduceren door hun gewicht deels het geproduceerde geluid van de ventilator. Staal bekleding is goedkoper maar niet minder fraai. De keuze is natuurlijk aan u.

Merken Pelletkachels

PelletkachelsPelletkachelwarmte.nl is dealer van diverse merken grote merken uit alleen Italië. Uit Italië komen de meeste pelletkachel merken. Ze hebben al 10 talle jaren ervaring op pelletkachel gebied. Uit China komen ook wel pelletkachels maar zijn veel mindere kwaliteit en in Nederland zijn daar nauwelijks onderdelen voor. Wij doen dus alleen zaken met de grote merken zodat U zorgeloos kunt genieten van de pelletkachel die wij u bieden.

Mocht u vragen hebben schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag op weg.

Kom langs in onze showroom waar wij meerdere brandende pelletkachels hebben staan.

Om u verder te helpen in de pelletkachels:

 

Pelletkachel merken

Pelletkachel informatie

Comment Section

0 reacties op “Pelletkachels

Plaats een reactie


*